B&B en kamers

In het voorhuis van de monumentale 18-eeuwse dwarshuisboerderij bevinden zich de kamers van de B&B. Via de dubbele voordeur kom je in de gezamenlijke (ontbijt)kamer. Hier kun je koffie en thee zetten en bevindt zich tevens een koelkast. De ruimte heeft een gezellige haard onder de authentieke schouw, en een monumentale trap. In de kamer staat een ruime tafel met stoelen, waaraan je met eventuele andere gasten ’s ochtends kunt genieten van het uitgebreide ontbijt. In de gehele B&B kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Bedstedekamer

De bedstedekamer is voorzien van een tweepersoonsbed bestaande uit twee goede boxsprings van 80 x 200 cm met twee losse dekbedden. Op verzoek kunnen wij de opstelling als twee eenpersoonsbedden voor je klaarzetten. Daarnaast beschikt deze kamer over een bedstede. De bedstede is te gebruiken als loungeplek. Op de kamer is een gezellig zitje met twee comfortabele stoelen en een tafeltje. Je beschikt over een eigen badkamer met hangend toilet en lekkere grote regendouche. De kamer meet ruim 20 m2. Prijs voor de kamer inclusief ontbijt voor 2 personen is €115 per nacht.

Opkamer

De opkamer is eveneens voorzien van een tweepersoonsbed bestaande uit twee goede boxsprings van 80 x 200 cm met twee losse dekbedden. Op verzoek kunnen wij de opstelling als twee eenpersoonsbedden voor jullie klaarzetten. Deze kamer heeft een eigen houtkachel onder de originele schouw. Op de kamer is een gezellig zitje met twee comfortabele stoelen en een tafeltje. Je beschikt over een eigen badkamer met hangend toilet en lekkere regendouche. De kamer meet ruim 20 m2. Prijs voor de kamer inclusief ontbijt voor 2 personen is €115 per nacht.